De hormooncheck zit over 5 minuten in je inbox

Maar ik heb nog iets voor je ....

Je hebt nu de gratis hormooncheck aangevraagd, maar van een gratis check is nog nooit iemand van zijn klachten afgekomen.

Als vrouw loop je rond met klachten die wellicht te maken hebben met een hormonale disbalans.
Je bent moe, prikkelbaar, rond je menstruatie ervaar je misschien wel meer vervelende klachten of misschien heb je moeite met afvallen.

Ik weet niet hoeveel pogingen jij al hebt gedaan om gezonder te gaan leven of pillen je hebt geslikt tegen die hormonale kwaaltjes. In de meeste gevallen zijn dat er veel. Dus ik ga ervanuit dat dit bij jou niet veel anders is.

Je verlangt ernaar om beter in je vel te komen, eindelijk die kilo’s te verliezen en en einde aan maandelijkse hormonale ongemakken.

Waarschijnlijk heb je ook al naar de nodige oplossingen gezocht op internet.

Maar je laat je tegenhouden door allerlei stemmetjes in je hoofd, zoals:

  • Ik heb nu echt geen tijd
  • Ik kan niet koken en heb er geen verstand van
  • Dan moet ik apart koken omdat andere gezinsleden dit niet willen of lekker vinden
  • Ik moet veel te veel nieuwe dingen aanleren en daar heb ik nu geen ruimte voor in mijn hoofd

Ik ben er hier om je te vertellen dat je hier helemaal niet zo druk om hoeft te maken.
Houd het klein en simpel. Zo ben ik ook ooit gestart.

Wil je nu écht stappen zetten zodat je meer energie krijgt, gewicht verliest en afscheid kunt nemen van hormonale klachten?

Meld je dan aan voor de mini cursus Hormonen & voeding waarin ik je stap voor stap leer welke voeding goed is voor je hormonen.

Lees snel verder om te ontdekken of dit ets voor jou is.

Nieuw mini cursus die je helpt stap voor stap te ontdekken welke voeding goed is voor je hormonen

hormonen en voeding

Lieve vrouw

Ik weet niet hoeveel pogingen jij al hebt gedaan om gezonder te gaan leven of pillen je hebt geslikt tegen die hormonale kwaaltjes.
In de meeste gevallen zijn dat er veel. Dus ik ga ervanuit dat dit bij jou niet veel anders is. 

Dus ja. Het is genoeg. De fase van diëten, calorieën en/of koolhydraten tellen of ander geneuzel is over.

Het is klaar met het niet in bikini het strand op durven gaan of het vermijden van de weegschaal. Het balen van jezelf als je in de spiegel kijkt. 

Het is tijd om het over een andere boeg te gooien. Daar waar jij meer energie, meer gezondheid en beter in je vel komt. Eentje met duurzaam resultaat.

Hi, ik ben Wilma Huisman en ik geloof erin dat jij met simpele leefstijl aanpassingen in een paar weken tijd minder hormonale ongemakken ervaart zonder ingewikkeld gedoe in de keuken. Je hebt meer in de hand dan je zelf denkt om je te bevrijden van hormonale ongemakken is daarom mijn motto.

Al jaren gingen mijn hormonen en ik niet door één deur.

Hoe goed artsen het ook bedoelden, geen medicijn of operatie hielp. Ik was moe, prikkelbaar, opgeblazen, migraine en had een buik alsof ik 5 maanden zwanger was.

‘Ermee leren leven’ was voor mij geen optie en ik besloot om me te verdiepen in de hormoonfactormethode. Binnen twee weken was ik een ander mens.

Toen ik eenmaal zelf had ervaren hoe goed deze leefstijl voor me was ben ik gestart met opleidingen over voeding en hormonen Ik ontdekte de spelregels van het menselijk lichaam en hoe het werkt in ons systeem.

Na het behalen van mijn diploma’s besloot ik direct te starten met mijn bedrijf. Deze kennis moest namelijk gedeeld worden!

Inmiddels help ik sinds 2017 als voeding en hormoonexpert vrouwen middels mijn methode om weer die blije en energieke vrouw te worden wat je van nature bent.

Het is mijn missie om meer vrouwen te helpen met hun voeding om zo beter in hun vel te komen

– Wilma Huisman 

Ontwerp zonder titel (3)

Stel je eens voor ….

Je loopt door de supermarkt en staat voor het schap van ontbijtgranen. In plaats van alle etiketten grondig door te spitten weet jij precies waar je op moet letten en wat goed voor je is.
Je hebt geen studie scheikunde nodig om te weten wat je in je karretje kan gooien.

De angst of je hier hart- en vaatziektes van krijgt is niet meer aan de orde. Je weet exact wat deze voeding doet in je lichaam zodat je niet bang bent voor overgewicht of welvaartziektes.
Bij de huisarts krijg je het advies om je medicatie af te bouwen.

Klinkt dit als jouw ideale leven?

Maar voel je ook direct een weerstand en denk je: “dat klinkt te mooi om waar te zijn”? Vaak denken mensen dat ze zelf geen invloed kunnen uitoefenen op hoe ze zich voelen of als ze met specifieke klachten rondlopen. Ze blijven daarom hangen in gedachten, afwegingen en besluiteloosheid. 

 

Maar er zijn heel veel vrouwen die inmiddels beter weten ....

Worstel je met hormonale ongemakken en wil je hier graag vanaf komen? Voeding speelt hierbij een grote rol. Maar waar begin je? Welke voeding is goed voor jouw lichaam en welke niet? Geen zorgen, ik heb de oplossing voor je.

Met mijn online mini cursus “Hormonen en Voeding” help ik jou op een eenvoudige en praktische manier hoe je een gezond voedingspatroon kunt creëren. Geen ingewikkelde recepten of weekmenu’s, maar een kleine cursus met heldere en concrete informatie waar je meteen mee aan de slag kunt.

Je leert bijvoorbeeld welke voeding hormoonverstorend werkt en welke juist bijdraagt aan een gezond hormonaal evenwicht. Maar ook hoe je de balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten kunt optimaliseren en welke voedingsstoffen je nodig hebt voor een gezonde hormoonhuishouding.

Dit alles in een overzichtelijke en makkelijk te volgen online cursus. Je kunt direct starten en op je eigen tempo de lessen doorlopen. Zo kun je direct aan de slag met het verbeteren van je voeding en het in balans brengen van je hormonen.

Dit is de grootste shortcut naar een succesvol voedingspatroon ooit...

Ik laat je in deze nieuwe mini cursus stap voor stap zien hoe je voeding kunt gebruiken om hormonale klachten te verminderen en hoe je een gezond voedingspatroon kunt creëren.

Waardoor je hormonen in balans komen en jij meer energie krijgt en minder last hebt van een opgeblazen buik en darmen. Eigenlijk zouden alle vrouwen moeten weten wat voeding met haar hormonen doet.  Dat zou zoveel narigheid voorkomen. 

Daarom is het mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen van hormonale ongemakken af te helpen, zodat je weer een energieke vrouw wordt die lekker in haar vel komt. 

Are you ready?

Laat we dan zo snel mogelijk starten door je aan te melden via de rode button. Dan kunnen we direct beginnen. 

Liefs Wilma

Deze mini cursus geeft je volledig inzicht in wat er precies nodig is om jouw voedingspatroon gezond te laten zijn en laat je zien...

Hoe je voeding kan inzetten als je worstelt met hormonale ongemakken. Maar waar begin je? Welke voeding is goed voor jouw lichaam en welke niet? 

Hoe je jouw gezondheid niet alleen met voeding kunt verbeteren maar ook met dat wat je drinkt. Je ontvangt een voedingsdagboek zodat je je eigen voortgang kan bijhouden.

Hoe je met voeding de basis van je gezondheid en welzijn kan verbeteren. Ik neem alle micro en macronutriënten met je door zodat jij weet welke vetten nu goed of slecht zijn. 

Welke klachten gluten of zuivel kan veroorzaken in je darmen en als het om je hormoonhuishouding gaat? Waar komt die opgeblazen buik of buikpijn vandaan? 

Dat je door middel van videolessen de kennis veel makkelijker in je opneemt. Zo begrijp je alle informatie nog beter. Daarom heb ik de kennis voor je in video gezet. 

Hoe jij inzicht krijgt in klachten die voortkomen uit verkeerde voeding maar ook de frequentie  van je maaltijden.  

Dit zeggen anderen over deze mini cursus...

Praktische video’s en wat een goede fijne uitleg zeg! En ook nog eens heel toegankelijk en uitvoerbaar.

Bernadette

Deze cursus neemt je stap voor stap mee op reis naar een berg aan informatie. In de filmpjes wordt alles ineens zoveel duidelijker.

Gea

Superfijn dat er naast de video’s ook een eetdagboek bijzit. Hiermee kon ik exact bijhouden wanneer ik darmklachten kreeg. 

Susan

Het is tijd . . .

Waarschijnlijk kost het me vrijwel geen moeite om deze cursus voor 100 euro te verkopen. De voordelen die het je geeft als je je snel fitter voelt zijn onbetaalbaar. Maar ik kan alles wel dik betaald krijgen….Alleen het doel van deze mini cursus is niet om veel geld te verdienen.

Het doel is om iedere vrouw die worstelt met haar voeding te helpen om beter in haar vel te komen. 

Hormonen en leefstijl

Deze mini cursus geeft je volledig inzicht in wat er precies nodig is naar een succesvol voedingspatroon ....

Je leert bijvoorbeeld welke voeding hormoonverstorend werkt en welke juist bijdraagt aan een gezond hormonaal evenwicht. Maar ook hoe je de balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten kunt optimaliseren en welke voedingsstoffen je nodig hebt voor een gezonde hormoonhuishouding.

Ik neem je mee door de jungle in voedingsland, zodat jij weet hoe je met voeding meer energie krijgt, minder darmklachten en minder kans op welvaartziektes op latere leeftijd.

Mijn doel is om zoveel mogelijk vrouwen die worstelen met hun voeding te helpen om beter in hun vel te komen.

Daarom wil ik dat het toegankelijk is voor alle vrouwen, ook als jij misschien niet zoveel geld te besteden hebt. 

Van € 47,- nu voor € 27,-

Bestel nu de mini cursus!

Scroll naar boven