Wil jij je hormonen in balans brengen?

Ontdek hoe je met voeding minder klachten ervaart en beter in je vel komt.

Op een natuurlijke manier de oorzaak van je hormonale disbalans aanpakken zonder medicijnen.

 

Minder moe en prikkelbaar
Minder overgangsklachten
Oplossen van PCOS, endometriose, trage schildklier en andere hormonale aandoeningen

 

Meld je hier aan

Als niets lijkt te helpen….

Je merkt pas dat je vastzit en kwetsbaar bent als het te laat is. Jouw lichaam begint af te takelen, je energie is op, je voelt je helemaal niet goed of je krijgt een vervelende diagnose voor je zelfs maar de kans krijgt om de kennis over je hormonen te benutten waarvan je zeker wist dat je erop terug zou kunnen vallen. 

Je beseft niet dat je in deze gezondheidscrisis bent geraakt omdat je lichaam de prijs heeft betaald voor een wereld die totaal niet weet hoe je je hormonen moet beschermen.

Laten we dat eens veranderen!

Je bent moe, prikkelbaar en voelt je opgeblazen. Elke maand verander je in een heks op een bezemsteel.

De dagen rondom je menstruatie ben je niet bepaald op je best. Buikpijn, kramp of hoofdpijn belemmeren je in je dagelijkse doen.

Van de arts krijg je het advies om aan de pil te gaan maar daar voel je helemaal niets voor.

Van je specialist krijg je te horen dat je klachten te wijten zijn aan een auto-immuun aandoening en daar moet je dan maar mee leren leven.

Wat vrouwen nu nodig hebben zijn oplossingen

Oplossingen voor de werkelijke oorzaak van klachten rondom de  menopauze en overgang. Oplossingen voor hormonale aandoeningen zoals: endometriose, PCOS of een trage schildklier.

Geen lapmiddelen of pleisters plakken die het leed maar wat verzachten wat vaak tijdelijk werkt tot de volgende klacht begint.

Het is klaar met deze lijdensweg. De opvliegers, vermoeidheid, slecht slapen of het steeds maar zwaarder worden zonder duidelijke oorzaak.

Ontdek de échte oorzaak van je problemen….en vindt hier de oplossing.

Een oplossing met duurzaam resultaat.

 

Meld je hier aan

Het is mijn missie om vrouwen te helpen met hun voeding zodat ze van hun klachten af komen

Hi, ik ben Wilma Huisman en ik geloof erin dat jij met simpele leefstijl aanpassingen in een paar weken tijd minder hormonale ongemakken ervaart zonder ingewikkeld gedoe in de keuken. Je hebt meer in de hand dan je zelf denkt om je te bevrijden van hormonale ongemakken is daarom mijn motto.

Al jaren gingen mijn hormonen en ik niet door één deur.

Hoe goed artsen het ook bedoelden, geen medicijn of operatie hielp. Ik was moe, prikkelbaar, opgeblazen, migraine en had een buik alsof ik 5 maanden zwanger was.

‘Ermee leren leven’ was voor mij geen optie en ik besloot om me te verdiepen in de hormoonbalans methode. Binnen twee weken was ik een ander mens.

Toen ik eenmaal zelf had ervaren hoe goed deze leefstijl voor me was ben ik gestart met opleidingen over voeding en hormonen Ik ontdekte de spelregels van het menselijk lichaam en hoe het werkt in ons systeem.

Na het behalen van mijn diploma’s besloot ik direct te starten met mijn bedrijf. Deze kennis moest namelijk gedeeld worden!

Inmiddels help ik sinds 2017 als voeding en hormoonexpert vrouwen middels mijn methode om van hun klachten af te komen.

Hoe zou je het vinden als je klachtenvrij bent zonder medicijnen maar met de juiste strategie:

Inzicht krijgt in de hormonale oorzaak van jouw klachten
Afscheid neemt van stemmingswisselingen
Minder menstruatieklachten ervaart
Minder migraine of misschien wel nooit meer
Hoe je endometriose nu écht aanpakt
Jouw PMS klachten verminderen
Stress de baas kunt zijn
Je humeur verbetert
Dat libido wat een tweede leven krijgt (heel fijn)
Meer energie krijgt
Je je minder opgejaagd en meer ontspannen voelt
Eindelijk weer lekker in je vel komt
Kortom… Je weet precies aan welke knoppen je moet draaien om je hormonen in balans te krijgen

Met de “vrij van hormonale ongemakken methode” kom je op een veel snellere manier van je klachten af

De vrij van hormonale ongemakken methode bestaat uit 3 stappen om je zo snel mogelijk beter te laten voelen.

Je ontdekt dat hormonale klachten gaat over het vermogen van je lichaam om hormonen goed af te breken en onbruikbare hormonen af te voeren. Lukt dat niet goed genoeg, dan worden destructieve oestrogeenverbindingen opgeslagen in je organen waardoor klachten en aandoeningen ontstaan!

 

Deze bewezen methode heeft al honderden vrouwen van hun hormonale malaise af geholpen.

De enige manier om aan de slag te gaan met de “vrij van hormonale ongemakken methode” is  door je aan te melden voor het programma “Hormonen in balans”

In dit online programma leer je van A tot Z hoe jij je lichaam bevrijdt van onbruikbare oestrogeenverbindingen die jouw endocriene stelsel ontregelen zodat je kunt herstellen van klachten en aandoeningen. Al mijn kennis heb ik gebundeld in dit programma.

Ja, ik doe mee!

Jolande Vahl:
“Voel me na heeeel veel jaren weer energievol en eet super lekker”

Ik heb al veel uitgeprobeerd om fit te worden ( chronische Lyme en fibromyalgie) en het was het allemaal net niet. Toch maar weer iets anders proberen en zo kwam ik bij Wilma terecht. Ben nu 5 weken bezig met haar adviezen en er gaat een wereld voor mij open. Voel me na heeeeel veel jaren weer energievol en eet nog eens super lekker. Ook mochten er wel wat kilootjes af ( wat niet het hoofddoel was) en dat gaat vanzelf. Wilma kan het goed uitleggen en heeft veel kennis in huis.

Wilma:
“Wat geen enkele arts me verteld heeft…”

Als ik toen wist wat ik nu weet dan had ik heel anders naar mijn endometriose gekeken. Het was gynaecoloog Barbera Havenith die me tijdens mijn opleiding vertelde dat dit niet zomaar een hormoonkwaal is maar vaak met het immuunsysteem te maken heeft. Door mijn voeding aan te passen werd mijn immuunsysteem rustiger en werd mijn cyclus een stuk aangenamer. Mijn maandelijkse migraine is zelfs nooit meer teruggekomen.

Het programma “Hormonen in balans” geeft je volledig inzicht in wat er precies nodig is om jou te verlossen van klachten en laat je zien….

Hoe verkeerde voeding je stofwisseling vertraagt waardoor je hormonen hun werk niet goed kunnen doen en afgebroken kunnen worden.

Dat populaire diëten de oorzaak is dat de broodnodige glucose de hersenen niet bereikt. Dit geeft stress en gejaagdheid klachten

Een van de grootste missers aller tijden is het bestempelen van klachten rond de overgang als hormonale verandering. Deze klachten hebben niets met hormonen te maken.

Dat het tijd wordt dat we voeding niet zien als hoeveelheden koolhydraten en eiwitten maar wat deze voor ons kan betekenen zodat we kunnen herstellen van klachten

De video’s die ik met je deel zorgen ervoor dat je de kennis veel makkelijker in je opneemt. De werkboeken en opdrachten zetten je aan tot actie.

Met de juiste voeding creëer je een goed darmmilieu. Ziekteverwekkers in je darmen ontregelen je hormonen waardoor serieuze klachten en aandoeningen ontstaan.

Berline Flier
“Wat heeft mij dit veel gebracht”

Een aantal maanden ben ik bezig, en wat heeft het mij al veel gebracht, veel informaties gekregen, veel gehoord, gelezen en het belangrijkste voor mij, de migraines zijn zoveel minder! Inclusief overgangs klachten, en langzaam val ik iets af..hier een “blij -ei “ Soms gaat het ook wel eens mis, maar kan dan gelukkig de draad zo weer oppakken!

Bedankt!

Wat ga je krijgen met Hormonen in balans?

  • Hoe hormonen uit balans raken
  • De lever, waar hormonen omgezet of afgebroken worden
  • Hormonen uitgelegd en de rol op jouw klachten
  • Hormonale aandoeningen zoals: PCOS, trage schildklier, endometriose, overgangsklachten, PMS, Migraine en alles wat je zelf kan inzetten
  • Gezonde voeding, wat wel en wat niet
  • BONUS: supplementen specifiek op jouw aandoening

De mogelijkheid om vragen per mail aan mij te stellen zodat je nooit vastloopt

Bonusmodule:

supplementen specifiek op jouw aandoening

Dit ga je ontdekken:

Geen klacht is hetzelfde dus geen standaard advies voor een pilletje

  Dat deze supplementen het resultaat juist versterken omdat ze aansluiten op het voedingsadvies

Wat de rol is van specifieke suppletie op hormonen en hun werking

Franciska Bakker: 
“Heb veel meer energie en minder last van vrouwelijke ongemakken”

Ik dacht dat ik al veel van voeding wist maar ik heb toch nog veel nieuwe informatie en adviezen van Wilma mogen ontvangen waar ik veel aan heb gehad. Ben mij nu veel meer bewust van goede voeding en wat dit met je lijf doet. Heb nu meer energie en minder last van allerlei vrouwelijke ongemakken.

Ik heb zeker nog wel zwakke momenten maar ik pak daarna heel makkelijk de draad weer op. De voorgeschreven menu’s zijn eenvoudig te maken en boodschappenlijstjes zijn overzichtelijk en je hoeft geen aparte dingen in huis te halen. Voel mij echt veel beter door dit programma.

Bedankt Wilma !

Nu voor slechts € 147,-

 

Ja dat wil ik

Dit is wat je allemaal krijgt:

Online programma: “Hormonen in balans” zodat jij precies weet hoe jij van jouw klachten afkomt twv € 147
Bonus: Suppletie, zodat jij precies weet welk supplement nu voor jou het beste werkt.
De mogelijkheid om vragen per E-mail aan mij te stellen zodat je nooit vastloopt twv € van onschatbare waarde.

Overgewicht en hormonale klachten?

Maar wat nou als je overgewicht hebt en een hormonale aandoening zoals: trage schildklier, PCOS of endometriose? Of als je flink bent aangekomen tijdens de overgang en op de kop staat van klachten? Dan is de bundel van twee programma’s in één de informatie die je moet hebben.

Overgewicht komt in deze gevallen niet door een trage schildklier of hormonen die uit balans zijn. De hoop dat een aandoening als PCOS oplost als je afvalt is een illusie.

Overgewicht en hormonale aandoeningen zijn beide symptomen van een andere onderliggende oorzaak. Als je deze oplost dan vang je twee vliegen in één klap. Je verlost jezelf van de oorzaak waarom er een hormonale afwijking is ontstaan en daarmee maak je de weg vrij om het extra gewicht weg te laten vloeien. 

De oplossing vindt je in de bundel “Slank en Hormonen in balans”

Je krijgt toegang tot twee programma’s die deels overlap hebben. De één richt zich meer op gewichtsverlies vanuit een hormonale disbalans en de ander lost de hormonale disbalans op.

In deze programma’s vindt je geen oppervlakkige informatie over koolhydraten of calorieën tellen maar diepgang waarom je bent vastgelopen, of dit nu je gewicht alleen is of dat daar al een hormonale aandoening is opgetreden.

Met de juiste voeding waarbij je kijkt naar wat deze voor je herstel kan betekenen kan je genezen. Een rode appel is bijvoorbeeld meer dan een hoeveelheid calorieën of koolhydraten. Een rode appel bevat pectine die de vetspiegel in het bloed laat dalen en als je daar maar genoeg van eet, gaat het vet op andere plekken er vanzelf achteraan.

Dat schept een andere kijk op voeding en gezondheid. Niet het dieet maar de aanpak maakt het verschil!

Dit is wat je allemaal krijgt:

Online programma “Slank en lekker in je vel”  waarin je van A tot Z leert hoe jij blijvend gewicht verliest twv € 247
Online programma: “Hormonen in balans” zodat jij precies weet hoe jij van jouw hormonale aandoening en klachten afkomt twv € 147
Bonus: 9-daagse kuur waarin je gegarandeerd 3-5 kilo afvalt twv €100
Bonus: receptenboek met 60 heerlijke recepten en 4 voorbeeld weekmenu’s
Onbeperkt vragen stellen per E-mail twv € van onschatbare waarde

Totale waarde: € 494,-

Nu tijdelijk voor slechts € 297,-

 

Ja dat wil ik

Jojanneke Last: 
“Na de eerste week was ik al door mij gewichtsplateau”

Ik was alweer een tijd bezig om door mijn ‘gewichtsplafond’ te geraken toen ik via Facebook op een bericht van Wilma stuitte. Het bericht trok mijn aandacht omdat ik net een aantal weken daarvoor met mijn huidige voedingscoach had gesproken over de invloed van hormonen. Mijn cyclus was door gebruik van de prikpil ontzettend verstoord en ik kan me niet heugen hoe lang ik al geen maandelijkse feestje had gevierd.

Dus trok ik de stoute schoenen aan en legde Wilma mijn hulpvraag voor: herstellen van mijn cyclus, mijn gewichtsplateau doorbreken of misschien zelfs afvallen? Ja hoor! Wilma kon iets voor mij betekenen. Wat mij tijdens ons eerste gesprek is overkomen kan ik soms nog steeds niet bevatten….

ALLE maar werkelijk AL mijn grote en kleine kwaaltjes stonden in relatie met elkaar.

Wilma is een warm, open en oprecht geïnteresseerd persoon, die middels haar rustige, vriendelijke manier van communiceren de informatie die ze nodig heeft kan verzamelen. Twijfelachtige kwaaltjes krijgen een warm welkom en worden net zo serieus genomen als de ‘grote kwalen’.

Ze nodigt je niet alleen uit tot het ongedwongen doen van je verhaal, maar ze beschikt ook over een berg aan kennis. ALLE maar werkelijk AL mijn grote en kleine kwaaltjes stonden in relatie met elkaar. Mijn mond heeft letterlijk open gestaan van verbazing.

Rustig deelt Wilma haar kennis over hormonen die mij zo in de weg zitten.

En Wilma blijft rustig, deelt haar kennis over hormonen die mij zo in de weg zitten. Opnieuw doet ze vrijblijvend haar advies over wat ik zou kunnen aanpassen in mijn voedingsstijl. Ik voel geen verplichtingen, alleen maar ontzettend goed bedoelde raad.

Na het gesprek zit ik met een bomvolle hersenpan aan hormooninformatie en even ben ik boos op mijn hormonen. In de weken die daarop volgen is Wilma bereikbaar voor al mijn vragen. Ze legt me rustig nog 100 keer opnieuw uit waarom ik beter wel of niet bepaalde voedingsstoffen tot me kan nemen.

Als je er maar flink van genoten hebt van die chocola tijdens kerst

Tijdens ons evaluatiegesprek bespreken we onder dezelfde ongedwongen omstandigheden hoe het gaat. Hier en daar worden de adviezen aangepast en mijn ‘foutjes ‘worden me vergeven. ‘Als je er maar flink van genoten hebt van die bakken chocola’. Ja…lang leve kerst, want daar gaat je planning qua eten. Dus nu gaan we er weer flink tegenaan!

Maar na de eerste week was ik al door mijn gewichtsplateau en mijn menstruatie begint inmiddels weer ‘normaal ‘te lijken. We zijn er nog niet, maar ik heb geloof in mezelf omdat ik geloof in Wilma: haar oneindige kennis, haar open en warme persoonlijkheid, haar ondersteuning en haar motivatie gaan mij en mijn hormonen helemaal in balans brengen. En daar wordt ik een stuk gezelliger van!

Hormonen in balans of de bundel is iets voor jou als je:

Op een gezonde manier wilt afvallen zonder terugval en schade op lange termijn
Je wilt een gezond voedingspatroon die je ook op lange termijn vol kunt houden
Je bent op zoek naar een aanpak die zich richt op de oorzaak van jouw klachten
Op zoek bent naar praktische informatie die je rechtstreeks kan toepassen
Verantwoordelijkheid neemt voor je situatie en niet continue excuses hebt wanneer iets niet lukt
Klaar bent voor verandering omdat je weet dat op de oude voet doorgaan geen resultaat geeft

Sorry, Hormonen in balans of de bundel is niet geschikt als:

Er op dit moment een ernstige ziekte bij je is vastgesteld
Je op dit moment zwanger bent
Je tegelijkertijd allerlei, soms tegenstrijdige voedingsadviezen volgt

Staat je vraag ertussen?

Jazeker, dit programma geeft je alle kennis mee hoe je van hormonale klachten af kunt komen. Overgangsklachten hebben niets te maken met het pensioen gaan van je eierstokken. Opvliegers worden dus niet veroorzaakt door te weinig oestrogeen maar meer hoe onbruikbare en destructieve  oestrogenen nog opgeslagen liggen in je organen en daar klachten veroorzaken.

Hoewel het niet helpend is om je lichaam om de tuin te leiden met synthetische hormonen kan je beter eerst jezelf afvragen of deze anticonceptie écht nodig is. Als dit wordt gebruikt om zwangerschap tegen te gaan dan begrijp ik dat het een doel heeft. Als dit niet het geval is kan je jezelf beter afvragen: leid deze vorm van hormonen niet tot meer klachten op lange termijn. Je onderdrukt immers een andere klacht. Het programma kan je wel volgen en zal je ongetwijfeld helpen maar zal nooit hetzelfde resultaat hebben als wanneer je deze hormonen niet slikt.

Als je kampt met overgewicht of je merkt dat je steeds zwaarder wordt zonder dat daar een duidelijke oorzaak voor is, dan kan je het beste voor de bundel van beide programma’s kiezen. Deze bundel is voordeliger dan beide programma’s afzonderlijk aanschaffen. Er zit de nodige overlap in beide programma’s.

Het is misschien wel de grootste denkfout allertijden. Jouw overgewicht komt niet door het hebben van een trage schildklier. En overgewicht komt ook niet door PCOS of endometriose. Overgewicht en een trage schildklier zijn beide symptomen van een ander onderliggend probleem. Immers als je schildklier behandeld wordt met medicatie en deze loopt weer normaal dan zou je denken dat er geen reden meer is op vet op te slaan voor het lichaam. Toch zie je juist dat vrouwen steeds zwaarder worden ondanks medicatie of operaties. Dat komt omdat de onderliggende oorzaak van de aandoening niet is verholpen. Afvallen helpt ook niet om van je aandoening af te komen zoals veel mensen denken. Om die reden helpen populaire diëten ook niet. Het vraagt om een andere aanpak.

Zo niet, snel hem!