Hormoonacademy

 

Ontdek hoe jij zonder streng dieet 5 tot 10 kilo afvalt in tien weken tijd met de Hormoonbalansmethode

 

minder kilo’s    minder buikvet     slanker figuur

 

Speciaal voor vrouwen die verlangen naar gewichtsverlies, meer energie en een slanker figuur.

 

8064aangepast wilma kleur (1)

Als minder eten en meer bewegen niet helpt....

Achterhaal de échte oorzaak van jouw overgewicht en ontdek hoe jij op een gezonde manier kunt afvallen zonder dieet

Je hebt alle diëten zo onderhand al geprobeerd, maar niets werkt écht. Van Sonja Bakker tot keto diëten of het slikken van ladingen supplementen maar het heeft niet geleid tot een blijvend succes.
Dit irriteert je. 

hormonen en voeding

Ik snap dat je het helemaal zat bent….

Ik weet niet hoeveel pogingen jij al hebt gedaan om van die kilo’s af te komen of pillen je hebt geslikt in de hoop dat dit de oplossing zou zijn.
In de meeste gevallen zijn dat er veel. Dus ik ga ervanuit dat dit bij jou niet veel anders is. 

Dus ja. Het is genoeg. De fase van diëten, calorieën en/of koolhydraten tellen of ander geneuzel is over.

Het is klaar met deze lijdensweg. De afschuw van dat lichaam in de spiegel, de weegschaal waar je liever van weg loopt en die kleding die maar in de kast hangt terwijl je die zo graag weer wilt dragen.

Telkens maar weer de hoop op…..telkens die wilskracht die je eigenlijk niet meer op kan brengen.

Het is tijd om het over een andere boeg te gooien. Eentje met duurzaam resultaat.

Hoe zou je het vinden als je kunt afvallen zonder streng dieet maar met de juiste strategie zodat:

zodat……

Hoe zou jou leven eruit zien als je weer dat figuur krijgt waar je zo naar verlangt. 

Dit is ook voor jou weggelegd!

Ik weet hoe dat voelt. Ooit stond ik waar jij nu ook staat. De frustratie, het verdriet en de teleurstelling. Waarom lukt het steeds niet?
Het ligt niet aan je gebrek aan wilskracht. Het ligt niet aan jou. Het ligt aan je aanpak. Met de juiste aanpak krijg je weer grip op die kilo’s. Tijd om die juiste aanpak boven tafel te krijgen, zodat jij gaat leren hoe jij je gezonde gewicht kunt behalen en behouden. Een aanpak die inspeelt op de oorzaak van het probleem en prima toe te passen bij jouw leven

Als ik het kan, kan jij het ook!

Afvallen zonder streng dieet? Het kan. Maar dit vraagt wel om de juiste aanpak!

Laat me raden

Bij elke poging begin je vol goede voornemens om het dit keer helemaal anders te gaan doen. Je gaat minder en gezonder eten. Maar na een paar weken verslapt je enthousiasme en ga je voor de bijl. Teleurgesteld in jezelf geef je op. Je was er zo op gebrand het nu wel vol te houden.

Je voelt je alleen in die ellendige strijd. Je omgeving begrijpt het niet. “Gewoon wat minder eten en meer bewegen” zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Was dat maar de oplossing. Zo simpel is het blijkbaar niet.

Je probeert van alles; je gaat naar de sportschool, volgt talloze diëten, je slikt supplementen, maar wat je ook probeert, het geeft geen blijvend resultaat. Je gooit de handdoek in de ring en de kilo’s komen terug.

Je ziet de resultaten en succesverhalen bij anderen, maar het lijkt voor jou onmogelijk. Toch wil je niets liever dan zelf ook die resultaten te ervaren. Dat moet toch ook voor jou mogelijk zijn, als je maar wist hoe….

Met de "Hormoonbalans methode" kom je op een veel snellere manier van je overgewicht af

De hormoonbalans methode bestaat uit 3 stappen om je zo snel mogelijk van je kilo’s af te helpen.
Je ontdekt wat de échte oorzaak van overgewicht is en hoe je het tij kan keren. 

Deze bewezen methode heeft al honderden vrouwen van overgewicht af geholpen.

Ook ik ben destijds via deze methode aan de slag gegaan en voel me als herboren. 


De hormoonbalans methode bestaat uit:

5 Steps Cycle Diagram Brainstorm (1)

De enige manier om aan de slag te gaan met de “hormoonbalans methode” is  door je aan te melden voor de Hormoonacademy

In dit online programma leer je van A tot Z hoe je lichaam  toestemming krijgt tot gewichtsverlies.  Al mijn kennis heb ik gebundeld in dit programma. 

 

JolandeVahl: “Voel me na heeeel veel jaren weer energievol en eet superlekker”

Ik heb al veel uitgeprobeerd om fit te worden ( chronische Lyme en fibromialgie) en het was het allemaal net niet. Toch maar weer iets anders proberen en zo kwam ik bij Wilma terecht. Ben nu 5 weken bezig met het programma uit de Hormoonacademy en er gaat een wereld voor mij open. Voel me na heeeeel veel jaren weer energievol en eet nog eens super lekker. Ook mochten er wel wat kilootjes af ( wat niet het hoofddoel was) en dat gaat vanzelf. Wilma kan het goed uitleggen en heeft veel kennis in huis.

In 10 weken tijd 5 tot 10 kilo afvallen zonder streng dieet....

maar de hormoonbalansmethode levert je nog meer op:

Resultaat!

Jessica: “Eindelijk een methode die wel werkt: 10 kilo lichter en blijf al geruime tijd stabiel”

Het programma was echt super. De informatie wordt in makkelijke taal goed uitgelegd en is makkelijk te begrijpen. Ik leerde eindelijk waarom dat afvallen bij mij maar niet wou lukken maar ineens wel. De coaching opdrachten waren echt een eyeopener. Lekkere recepten, ik ben bijna 10 kilo afgevallen en blijf al geruime tijd stabiel!

De Hormoonacademy geeft je volledig inzicht in wat er precies nodig is om jouw gewichtsverlies tot een succes te maken en laat je zien....

Een stabiele bloedsuikerspiegel is een voorwaarde om af te kunnen vallen. Deze strijken we in een paar weken glad. Een uitgebreid receptenboek gaat je hierbij helpen. 

Afvallen door een gezonde hormoonbalans. Je gaat ontdekken welke hormonale disbalansen de oorzaak kunnen zijn waarom jij geen toestemming krijgt voor gewichtsverlies.

Hoe jouw hersenen telkens jouw afslankpogingen saboteren. Door dit schaakspel te begrijpen kan je weerstand  bieden om niet terug te vallen in oude patronen. 

Wat de kracht is van intermitted fasting. Wat is het, hoe werkt het en hoe pas je dit het beste toe. En natuurlijk ook wanneer je dit liever niet toepast.

Dat je door middel van videolessen de kennis veel makkelijker in je opneemt. Zo begrijp je alle informatie nog beter. Daarom heb ik de kennis voor je in video gezet.

Hoe jij door populaire diëten je stofwisseling in de spaarstand hebt gezet waardoor afvallen onmogelijk lijkt en hoe jij hier weer uitkomt.

Voel me prima met deze nieuwe leefstijl. Zeker nu ik 10 kilo lichter ben.

Roelien

Onder de fijne begeleiding van Wilma naar een gezonde leefstijl. Iedere week lekkere recepten (voor het hele gezin).
Voel me veel energieker en ben de nodige kilo’s lichter. Een aanrader!

Diana van der weerd

Voel me zoveel beter nu na het volgen van dit programma. Was ik dit maar eerder tegengekomen.

Femke

 

Wat ga je krijgen met de Hormoonacademy

 

 8 lesmodules om meer inzicht te krijgen in:

Gezonde voeding, wat wel en wat niet
Coaching om niet terug te vallen in oude gewoontes
Afvallen en meer energie, zodat je weer lekker in je vel komt
Hoe er toestemming komt voor gewichtsverlies
Intermitted fasting, en hoe pak je dit aan
Hoe verborgen darmproblemen afvallen in de weg kunnen staan
De vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron, en hun uitwerking op jouw gewicht
Welke vormen van beweging nu het beste zijn en voor jou in jouw situatie

 

E-book met 60 heerlijke recepten die jouw hormonen in balans brengen

  weekmenu’s om jouw zoveel mogelijk op weg te helpen

  De mogelijkheid om vragen per mail aan mij te stellen zodat je nooit vastloopt

3 Bonusmodules  

 

 


Jojanneke Last:

Na de eerste week was ik al door mij gewichtsplateau”

Ik was alweer een tijd bezig om door mijn ‘gewichtsplafond’ te geraken toen ik via Facebook op een bericht van Wilma stuitte. Het bericht trok mijn aandacht omdat ik net een aantal weken daarvoor met mijn huidige voedingscoach had gesproken over de invloed van hormonen. Mijn cyclus was door gebruik van de prikpil ontzettend verstoord en ik kan me niet heugen hoe lang ik al geen  maandelijkse feestje had gevierd. 

Ik trok de stoute schoenen aan en legde Wilma mijn hulpvraag voor: herstellen van mijn cyclus, mijn gewichtsplateau doorbreken of misschien zelfs afvallen? Ja hoor! Wilma kon iets voor mij betekenen. Wat mij tijdens ons eerste gesprek  is overkomen kan ik soms nog steeds niet bevatten….
Wilma is een warm, open en oprecht geïnteresseerd persoon, die middels haar rustige , vriendelijke manier van communiceren de informatie die ze nodig heeft kan verzamelen. Twijfelachtige kwaaltjes krijgen een warm welkom en worden net zo serieus genomen als de ‘grote kwalen’. 

 Wilma nodigt je niet alleen uit tot het ongedwongen doen van je verhaal, maar ze beschikt ook over een berg aan kennis. ALLE maar werkelijk AL mijn grote en kleine kwaaltjes stonden in relatie met elkaar. Mijn mond heeft letterlijk open gestaan van verbazing. En Wilma blijft rustig, deelt haar kennis over hormonen die mij zo in de weg zitten. Opnieuw doet ze vrijblijvend haar advies over wat ik zou kunnen aanpassen in mijn voedingsstijl. Ik voel geen verplichtingen, alleen maar ontzettend goed bedoelde raad. 

Na het gesprek zit ik met een bomvolle hersenpan aan hormooninformatie en even ben ik boos op mijn hormonen. In de weken die daarop volgen is Wilma bereikbaar voor al mijn vragen. Ze legt me rustig nog 100 keer opnieuw uit waarom ik beter wel of niet bepaalde voedingsstoffen tot me kan nemen.

In ons evaluatiegesprek bespreken we onder dezelfde ongedwongen omstandigheden hoe het gaat. Hier en daar worden de adviezen aangepast en mijn ‘foutjes ‘worden me vergeven. ‘Als je er maar flink van genoten hebt van die bakken chocola’. Ja…lang leve kerst, want daar gaat je planning qua eten. Dus nu gaan we er weer flink tegenaan! Maar na de eerste week was ik al door mijn gewichtsplateau  en mijn menstruatie begint inmiddels weer ‘normaal ‘te lijken. We zijn er nog niet, maar ik heb geloof in mezelf omdat ik geloof in Wilma: haar oneindige kennis, haar open en warme persoonlijkheid, haar ondersteuning en haar motivatie gaan mij en mijn hormonen helemaal in balans brengen. En daar wordt ik een stuk gezelliger van!

Bonusmodules: (t.w.v. €111)

 “Supplementen, “Beter slapen” en “cursus Voeding”

Als extraatje ga je dit ook ontdekken:


Franciska Bakker:

“Heb veel meer energie en minder last van vrouwelijke ongemakken”

Ik dacht dat ik al veel van voeding wist maar ik heb toch nog veel nieuwe informatie en adviezen van Wilma mogen ontvangen waar ik veel aan heb gehad. Ik ben mij nu veel meer bewust van goede voeding en wat dit met je lijf doet. Heb nu meer energie en minder last van allerlei vrouwelijke ongemakken. Ik heb zeker nog wel zwakke momenten maar ik pak daarna heel makkelijk de draad weer op. De voorgeschreven menu’s zijn eenvoudig te maken en boodschappenlijstjes zijn overzichtelijk en je hoeft geen aparte dingen in huis te halen. Ik voel mij echt veel beter 

Bedankt Wilma !

Transformeer jezelf naar een slanke vrouw die weer in haar bikini op het strand durft

Een einde aan misschien wel jaren tobben met je gezondheid.

De strijdbijl begraven en leren hoe je gezonde voeding kan inzetten om van je overgewicht af te komen.

Je bent toe aan rust in je hoofd en verlangt naar een ontspannen manier van leven waarbij je geen gebruik meer hoeft te maken van je wilskracht. 
Je hebt het al zo vaak geprobeerd maar het is je tot nu toe niet gelukt. 

 Afvallen met de juiste aanpak,  dat wordt een stuk makkelijker als je het juiste plan voorgeschoteld krijgt van iemand die het pad al bewandeld heeft.

Het programma is compleet vernieuwd: met nog veel meer waardevolle video’s en content en betere uitleg. Het vorige programma: ‘Fit & vitaal” zit verwerkt in dit programma. Alle kennis bij elkaar, middels een bewezen methode!

Als dit is wat jij ook wilt, meld je dan nu direct aan voor dit unieke programma.

Het is tijd.....

Je hebt waarschijnlijk tal van excuses die in je op komen: te weinig tijd of te duur.
Er zijn altijd voldoende redenen om het niet te doen. Maar wat nou als je het wél doet? Hoe zou dat je leven veranderen?
Daarom hoop ik van harte dat je eindelijk eens jezelf op de kaart zet.
Dat het de komende tijd om jou mag draaien. Ik hoop je te ontmoeten aan de andere kant: in de Hormoonacademy

Dit is wat je allemaal krijgt:

Online cursus met 8 modules waarin je van A tot Z leert hoe jij blijvend gewicht verliest twv € 247

Bonus: minicursus “Hormonen en voeding” zodat je weet wat je moet eten om gezond te kunnen afvallen met de hormoonbalansmethode twv € 47

Bonus:  “Supplementen” zodat een vitamine of mineralentekort jouw afvallen niet in de weg kan staan twv € 27

Bonus:  “Masterclass Beter slapen” zodat je leert hoe jij je slaap kunt verbeteren en minder snackbehoefte hebt overdag  twv € 37

Totale waarde: € 358,-

Nu tijdelijk voor slechts € 197

Deze aanbieding is tijdelijk en zal binnenkort weer omhoog gaan.

Dit zeggen andere vrouwen over het programma:

 

Berlinde  Flier

“Wat heeft mij dit veel gebracht”

Een aantal maanden ben ik bezig, en wat heeft het mij al veel gebracht, veel informaties gekregen, veel gehoord, gelezen en het belangrijkste voor mij, de migraines zijn zoveel minder! Inclusief overgangs klachten, en langzaam val ik iets af..hier een “blij -ei “ Soms gaat het ook wel eens mis, maar kan dan gelukkig de draad zo weer oppakken!

Bedankt!

Johanna van ‘t Veen
“Ik heb na 10 weken mijn gewenste resultaat”

Fijne begeleiding, Geduld en aandacht, Leerzaam (veel tips), Je kan lekker jezelf zijn (niks is gek)
Wilma laat je ook lekker aan het denken zetten (als jezelf weer met een excuus kwam)
Ik heb na 10 weken mijn gewenste resultaat, 8 kg kwijt, veel meer energie!
Dit had ik zelf totaal niet verwacht!! Ik ben trots op mezelf. maar zonder Wilma was dit nooit gelukt !
Thanks!!

De Hormoonacademy is iets voor jou als je:

Sorry, de Hormoonacademy is niet geschikt als:

Gerda van Pijkeren

“Fijn dat er iemand met je meedenkt”

De goede gesprekken. De valkuilen, de ingesleten gewoontes. Alles is bespreekbaar. Dat betekent niet dat alles ineens goed gaat,
maar wel dat er iemand met je meedenkt. 

Veelgestelde vragen online coaching

Ik heb al van alles geprobeerd, waarom zou dit mij dan wel helpen?
Dit programma gaat verder daar waar de meeste andere stoppen. Veel diëten zijn erop gericht om op een dwingende manier gewicht te verminderen zonder naar de oorzaak te kijken. Daarom helpen ze wel voor even maar niet voor lange tijd. Dat vraagt om een andere aanpak! Ik durf te garanderen dat dit programma je gaat helpen, omdat inmiddels al honderden vrouwen jou zijn voor gegaan en hun positieve ervaringen met mij hebben gedeeld. Ervaringen als; gewichtsverlies, veel minder opgeblazen, betere huid, veel meer energie en het gevoel dat je niet wist dat je je zo goed kunt voelen. Zomaar wat ervaringen van vrouwen die dit programma volgden.
Ik heb het al zo druk. Kan ik dit wel combineren met mijn werk en gezin?

Ja, heel makkelijk zelfs omdat alles online is en je het in je eigen tijd en tempo volgt. Je krijgt een jaar toegang tot het programma dus neem de tijd die jij nodig bent. Het programma bestaat uit 10 modules. Zo houdt je het overzichtelijk en wordt je niet overspoeld met informatie in één keer. Je hoeft niet apart te koken, de ingrediënten zijn gewoon te koop in de supermarkt en de recepten zijn geschikt voor het hele gezin. Dus geen ingewikkelde toestanden.

Is dit programma geschikt voor mij?

Dit programma is geschikt voor jou als:

 • Het programma is geschikt voor alle volwassen vrouwen, 18+ dus
 • Je gewicht wilt verliezen. Afvallen gaat heel moeizaam, ondanks dat je er vol voor gaat.
 • Je op zoek bent naar een aanpak die zich richt op de oorzaak van je overgewicht.
 • Je ervaart dat je hormonen uit balans zijn, dat dit een onderliggende factor is van je overgewicht maar weet niet goed hoe je dit weer voor elkaar krijgt
 • Je op een gezonde manier wilt afvallen zonder terugval en schade op lange termijn
 • Je op zoek bent naar een gezond voedingspatroon waar je tot je 80ste mee door één deur kan zonder dagelijks calorieën te tellen, koolhydraten bij te houden of voedsel af te wegen..
 • Je positief bent ingesteld en zin hebt om met je gezondheid aan de slag te gaan.

 

Voor wie is dit niet geschikt?

Dit programma is NIET geschikt voor jou als:

 • Je op dit moment een ernstige ziekte hebt
 • Je op dit moment zwanger bent
 • Je tegelijkertijd allerlei andere, soms tegenstrijdige voedingsadviezen volgt
 • je wel verandering wilt maar geen zin hebt om daar iets voor te doen of voor te laten.
Welk resultaat mag ik verwachten?

Als je je openstelt voor alle informatie en hier actief mee aan de slag gaat dan:

 • je 5 tot 10 kilo kunt afvallen in tien weken tijd
 • je de oorzaak van je overgewicht gaat snappen en waarom veel diëten niet werken
 • zal je merken dan je na een paar weken geen behoefte meer hebt aan tussendoortjes
 • je meer energie verdeeld over de hele dag hebt
 • je darmen veel rustiger worden en minder opgeblazen gevoel in je buik.
 • je veel beter gaat slapen
 • inzicht krijgt in je intrinsieke motivatie en gedrag, waardoor terugvallen in oud gedrag minder snel voorkomt.
Scroll naar boven