Mindful wandelen met Mind-Walk

Mind-Walk

Mindful wandelen voor minder stress, meer kalmte en rust in je hoofd 

Mind-Walk.... mindful wandelen, ademhaling en ontspanning

Wat is Mind-Walk? Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Al wandelend gaan we voelen en ervaren. Met als doel de hectiek van het dagelijks leven een uurtje los te laten, door met aandacht en zonder oordelen stil te staan bij onszelf en onze omgeving. Dit doen we in de natuur en hierbij hebben we aandacht voor ons lichaam, ademhaling en zintuigen. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor alle conditieniveaus.

Mind-Walk is rust in je hoofd en thuiskomen bij jezelf.

Wil jij: 

  Lekker wandelen?
 
Fitter en energieker zijn?
  Heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur?
 
Minder stress in je hoofd waardoor je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt?
 
Aandacht voor ademhaling in de gezonde buitenlucht?

 

Jeannette: Ik vond het erg leuk om online met Wilma op pad te gaan.
Mind-Walk cursus vond ik heerlijk en heeft me veel rust gebracht.

 

Rust in mijn hoofd

Lekker veel energie, de hele dag door. Het liefst alles tegelijk met een beetje tempo erin denderde ik door het leven. Ik ben een ster in de grenzen opzoeken door het liefst alles tegelijk te doen. Eigenlijk zat ik voortdurend in een adrenaline rush.

Ik ben Wilma Huisman en biedt naast mijn werkzaamheden in de praktijk een online Mind-Walk cursus aan. 

In maart 2020 kwam ik covid-19 tegen. Weken ben ik zwaar ziek geweest en heb het diep weg moeten halen. Hoog tijd dus voor bezinning en ben me gaan verdiepen in Mind-Walk. Wat een rust….. kwam er over mijn lijf. Daar werd ik zo relaxt van! Ook voor jou is dit mogelijk: heerlijk ontspannen, op een relaxte manier buiten in de natuur. Dat gun ik jou ook!                   

Wilma                                                                                                                                               

Je batterij weer opladen met Mind-Walk

Mind-Walk is ontstaan tijdens een pelgrimsroute. Onderweg naar Santiago werden de levenslessen ontvangen die later de thema’s vormden voor de Mind-Walk cursus. In 8 outdoor trainingen met verschillende thema’s, loop je jezelf naar balans, er worden naast het wandelen heerlijke oefeningen in verwerkt.

De Mind-Walk Methode is meer dan wandelen alleen. Naast wandelen, lopend mediteren (Walk) en een geestelijke beproeving (Mind) maakt Mind-Walk de cursus tot een leefstijl interventie die goed is voor mentale en fysieke welzijn: 

1. Mind-Walk meditatieve Wandeltechnieken: Verschillende wandelmeditaties of natuur (loop)mediaties;

2. Mind-Walk Beweegvormen: Met invloeden uit oosterse en westerse beweegprincipes zoals Yoga, Tai chi, Pilates & Body Training;

3. Mind-Walk relax: Meditaties, Visualisaties, Stress release oefeningen, Ademhalingstechnieken & Ontspanningsoefeningen;

4. Mind-Walk Mind: Gedachten Management, Positieve gedachtenkracht, Mindset, Persoonlijke ontwikkeling & Bewustzijnsontwikkeling;

5. Presents in the present. Een mooi pakkend gedicht om oefeningen te bekrachtigen of als ankerpunt. In de cursus zit een stukje Mental coaching waarbij ik je ondersteun in je pad op weg naar de stappen die gemaakt moeten worden. 

Mind-Walk: Mindful wandelen met invloeden uit yoga en meditatie. Een heerlijke combinatie!

 

Janneke: Dit had ik tijden eerder moeten doen. De cursus was een cadeau aan mezelf. De innerlijke rust die ik over mijn lichaam kreeg was precies wat ik nodig had.
Ik vond het fijn om de cursus in mijn eigen tijd te volgen. Wilma heeft een prettige stem om naar te luisteren. 


Het beste uit jezelf halen: meer rust, ontspanning en kalmte over je lichaam

Het leven kent soms vele uitdagingen. En soms zijn er fases in je leven dat je veel ballen hoog te houden hebt. Accepteer wat je niet kunt veranderen en verander wat je niet kunt accepteren. Stress kan je nou eenmaal niet even makkelijk aan of uitzetten. Maar door er bewust van te worden en te kijken wat er speelt in jou kan je wel op zoek gaan naar een manier die jou leert er beter mee om te gaan. Hierdoor leer je dealen met de uitdagingen van het leven. Door een stukje bewustwording en het stukje Mental coaching wat ik je biedt in deze cursus kan jij de stappen maken die nodig zijn voor jou. Waar loop je nou telkens weer tegenaan in jouw poging tot en wat zou je kunnen inzetten om daar verandering in aan te brengen? Daarvoor is het nodig om eerst naar binnen te kijken en zien wat daar speelt. Wat maakt het zo moeilijk om misschien de keuzes te maken die nodig zijn? En soms moet je dealen met situaties waar je niets aan kunt veranderen. Dan kan je leren het te accepteren. Door de wandelmeditaties tijdens de cursus wordt je gewaar van wat er ten diepste in jou leeft. De oefeningen, meditaties en gedachten management geven je de rust en kalmte waar je zo naar verlangt.

mindwalk-zonder-logo-min

Ik wil mezelf wel eens ontmoeten in plaats van mezelf steeds tegen te komen

Voel je je opgejaagd, pieker jij terwijl je weet dat je dit niet zou moeten doen en verlang jij naar meer innerlijke rust? 
Je weet dat je dit anders wilt maar weet alleen niet hoe. Misschien zijn het keuzes die gemaakt moeten worden waarvan je nog niet weet welke dat moet gaan worden. Of misschien leidt jij gewoon een heel druk leven en ben je op zoek naar meer balans tussen inspanning en ontspanning. Wat je drijfveer ook is, je wilt een relaxtere versie van jezelf. 

Wat gaat Mind-Walk jou brengen?

uitchecken  van alle hectiek van het dagelijkse leven
bewuster worden van al je gedachten en wat dit met je doet.
inchecken bij jezelf en ontdekken waar je spanning en emoties zich opstapelen
je ademhaling wordt dieper en rustiger
loslaten en dankbaarheid voor wat er allemaal mag zijn. 
tot jezelf komen en vanuit de stilte jouw pad naar meer balans wandelen

 Mind-Walk heeft als doel jou beter te laten ontspannen, zodat je ademhaling rustiger wordt en er meer kalmte over je
lichaam komt met als doel:
” MEER MENTALE EN FYSIEK WELZIJN”

Loop je stress weg

Als jij merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je moet ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is. Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is deze 8-weekse cursus zeker wat voor jou. Je volgt deze cursus online, in je eigen tijd wanneer het jou uitkomt. Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max.  5 km per keer.

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus volg je in je eigen tijd en tempo wanneer het jou uitkomt. Iedere training heeft een eigen thema en videobestand. Hierin begeleidt ik je onderweg, hoe de training eruit ziet, leg ik de oefeningen uit en doe ik de oefeningen voor, ik leidt je met mijn stem door themawandelingen en sluit de training af met een meditatie. Ik heb bij het filmen rekening gehouden dat je niet telkens naar de video hoeft te kijken. Althans niet wanneer we meditaties of meditatieve wandelingen doen. Liever niet met een telefoon op pad? Je kan ook thuis alvast de video’s bekijken en daarna alsnog op pad gaan.  Naast de video’s ontvang je ook het werkboek in je mailbox. Hierin staat alles uitgebreid uitgeschreven. Opdrachten voor zelfontwikkeling en gedichten om een training te ankeren. Bewust is er gekozen om deze cursus online aan te bieden. Inchecken bij jezelf en de rust en stilte vinden gaat het beste als je alleen de natuur in gaat. De tijd nemen die nodig is om jouw pad te bewandelen. Dit is voor iedereen anders.  Een pad naar bewustwording, innerlijke rust, dankbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en een goed gevoel. Samen bewandelen we deze weg. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op pad te gaan.  

Met Mind-Walk meer rust, ontspanning en innerlijke balans vinden? Dit gun ik jou ook!  

Jouw investering in deze mooie cursus

97 euro (incl BTW)

Scroll naar boven