Wilma Huisman

Ik wou dat ik dit zoveel eerder had geweten


Dit verhaal gaat over mij. Maar ook over jou. Want de kans is groot dat jij net als ik, via internet op zoek bent gegaan naar de oplossing voor je klachten.

Je voelt je al tijden niet fit. Je bent moe, prikkelbaar en voelt je opgeblazen. Je sleept jezelf door de dag met koffie en suikerrijke snacks.

Afvallen lijkt onmogelijk en je hebt het gevoel dat je alleen maar zwaarder wordt.

Hierdoor ben je op zoek gegaan of je klachten misschien met voeding en/of leefstijl kunt verminderen, zodat je eindelijk weer lekker in je vel komt. 

Je hebt misschien al van alles geprobeerd, van diëten tot het slikken van ladingen supplementen maar het heeft niet geleid dat jij weer die energieke vrouw kunt zijn die bruist van energie en die lekker in haar vel zit.  

En zo kwam je via internet  op mijn website terecht. Je vraagt je misschien af: wat maakt, dat deze aanpak wel de sleutel tot succes kan zijn?

Ik weet dat veel vrouwen niet weten hoe hun voeding en leefstijl invloed heeft op hun hormoonhuishouding, vitaliteit en gewicht.

Dat het een wereld van verschil kan maken in je energieniveau als je kleine aanpassingen doet als je maar weet aan welke knopjes je moet draaien.

Mijn missie is om vrouwen van hormonale ongemakken af te helpen, zodat je weer een energieke vrouw wordt die lekker in haar vel komt.

Wilma Huisman

Ook ik heb mijn weg afgelegd naar meer hormonaal evenwicht

Ik ben Wilma Huisman, voeding en hormoonexpert en ooit stond ik daar waar jij nu ook staat.

Ik verlangde naar balans in mijn systeem, zonder daarbij op dieet te gaan.

Al jaren gingen mijn hormonen en ik niet samen door één deur.

Ik werd al jaren gekweld door gezondheidskwalen zoals: endometriose, hormonale migraine, vermoeidheid, chronische blaasontstekingen en leek het wel of ik dat buikvet geadopteerd had om er nooit meer afscheid van te hoeven nemen.

Het was tijd dat ik op zoek ging naar een oplossing die wel werkte.

En zo ging ik op internet zoeken. Iemand die wist waar mijn problemen mogelijk verband mee hielden. Tot ik op een artikel stuitte van een hormoonexpert waarbij ik bijna letterlijk van mijn stoel viel. Ik dacht: die weet er meer van! Dit is wat ik zoek en ben me gaan verdiepen in deze manier van leven.

De specifieke hormonen die bij mijn klachten betrokken waren werden geactiveerd of juist afgeremd met voeding en leefstijl. Zo pakte ik het probleem bij de wortel aan. Ik bleek het niet goed te doen op gluten, at veel meer groentes en kreeg de juiste stofjes binnen om mijn oestrogenen beter af te breken. Mijn hormonen konden hierdoor hun werking beter doen. 

Mijn immuunsysteem en darmen werden hier heel blij van en ik kreeg ineens veel meer energie. Mijn endometriose werd een stuk rustiger en mijn migraine is nooit meer teruggekomen. 

Als ik het kan, kan jij het ook

Stap voor stap ben ik mijn voeding en levensstijl gaan aanpassen volgens deze methode. Dat was best even schakelen.
Van nature geen keukenprinses. Veel producten waar ik totaal geen kennis van had. Stapje voor stapje en in mijn eigen tempo bracht ik veranderingen aan.

Ik merkte dit direct aan mijn lichaam. Ik veel meer energie, begon af te vallen en mijn migraine is nooit meer teruggekomen.

Daar waar ik voorheen 10 dagen heftig menstrueerde, was dit in twee weken teruggebracht naar slechts 5 dagen in normale omstandigheden. 

Nooit gedacht dat ik met mijn leefstijl zoveel kon beïnvloeden. Want als slechts enkele weken verbluffende resultaten geeft, wat mag een half jaar of een heel jaar wel niet met me doen.

Dit heeft mij enorm geïnspireerd om me hier verder in te verdiepen onder het motto: dit moeten meer mensen weten.

Hierdoor ben ik in 2015 mij gaan specialiseren in hormonen, gezonde voeding en detoxen. De kennis die ik tijdens mijn opleiding trainer Hormoonfactor mocht opdoen is voor mij van grote waarde geweest. Ik ontdekte het samenspel van hormonen en je levensstijl. Hoe je door aan de juiste knopjes te draaien wel tot resultaten komt.

Naast mijn expertise als hormoonexpert ben ik voedingsdeskundige en orthomoleculair gewichtsconsulent. Werk ik als Mental coach en stress- en burn-out specialist aan jouw mindset.  Omdat ik, misschien net jij, de uitdagingen van het drukke leven lastig vindt bied ik een online Mind-walk cursus voor de juiste balans tussen Mind Full of Mindful

Mijn kennis gun ik jou ook

De vragen waar ik destijds mee rond liep en me nog dikwijls afvraag: waarom is mij dit nooit eerder verteld, wil ik jou niet ontnemen.
Nu zoveel jaar later en vele opleidingen verder heb ik als missie jou te mogen begeleiden naar meer energie, gewichtsverlies en minder hormonale klachten.

Mijn kennis heb ik inmiddels gedeeld met honderden vrouwen die hierdoor weer in de bloei van hun leven kwamen. 
Ik deel graag mijn kennis en adviezen ook graag met jou, zodat jij je ook een hoop  ellende kunt besparen.

Lötschental contact

Waar ik voor sta:

vertrouwen: in een samenwerking vind ik vertrouwen heel belangrijk. Daarnaast is vertrouwen een basis voorwaarde om tot resultaat te komen. 

verbinding: ondanks dat je de Hormoonacademy volledig online kunt doorlopen ben ik ervan overtuigd dat persoonlijke connectie nog steeds heel belangrijk is. Door me te verdiepen in mijn klant weet ik veel meer hoe zij in het leven staat, wat een belangrijke bijdrage kan zijn om te kijken naar wat aansluit bij jouw situatie.

graafwerk: ik ben altijd op zoek naar de oorzaak waar klachten vandaan komen, ook al is dit iets wat niet voor de hand liggend is. Ik probeer dan ook net zo lang graven naar een oplossing om de juiste knop te vinden om zo klanten van hun klachten af te helpen. 

uitdaging: ik ben altijd op zoek naar nieuwe kennis en persoonlijke ontwikkeling. Daarom blijf ik mezelf continue doorontwikkelen en die kennis geef ik weer door aan mijn klanten.  

Als je mij echt zou kennen, zou je dit weten:

  • Ik ben na mijn middelbare opleiding afgestudeerd in het kappersvak. Daar kwam de eerste confrontatie met hormonen al om de hoek kijken. Huidproblemen werden nagenoeg altijd met hormoonzalf bestreden vanuit de geneeskunde.

  • Ik heb een liefde voor de bergen. Als ik de berglucht ruik wordt ik intens blij. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat we in 2020 een chaletje in Zwitserland hebben kunnen kopen.

  • Ik ben opgegroeid op het platteland. Geboren op de boerderij in Kampen. Na 23 jaar vond ik samen met mijn echtgenoot een fijn plekje in IJsselmuiden.

  • Ik heb regelmatig tijd nodig om op te laden en even alle prikkels die ik om me heen voel van me af te schudden. Ik laad mezelf dan ook meerdere keren per jaar op in de Zwitserse bergen waar alles nog in zijn pure eenvoud te vinden is.

  • Ik ben in 2014  weer in de schoolbankjes gekropen en gaan studeren. Na 5 jaar studie over voeding en hormonen nog ben ik  nog altijd op zoek naar nieuwe kennis. Het lijkt wel verslavend.

  • Ik ben gek op de Italiaanse keuken. Naast dat ik het sfeertje in Italië enorm kan waarderen ben ik gek op het eten. Misschien ook niet zo verwonderlijk dat ik hier al de match heb voor verse en onbewerkte voeding waar ook de Italiaanse keuken wereldberoemd om is.

  • Ik beschik over een portie humor waar mijn omgeving erg om kan lachen. Ik kan soms gortdroog uit de hoek komen. Ik ben dan ook zo nuchter als wat.   

Wilma kun je iets voor me betekenen?

Voor corona deed ik nagenoeg alleen 1 op 1 coaching. Daar heb ik ontzettend veel van geleerd. Waar lopen mensen nu tegenaan in het dagelijkse leven en hoe kan ik ze naar hun gewenste resultaten begeleiden. Maar dit vraagt ook veel van mijn tijd en op deze manier kan ik minder mensen helpen wat ik persoonlijk erg jammer vindt. Daarom bied ik op dit moment geen nieuwe 1 op 1 trajecten aan. 

Mijn enorme berg aan kennis heb ik gebundeld in de Hormoonacademy. Niet alleen hoe vrouwen afscheid kunnen nemen van hun overgewicht of hormonale ongemakken maar ook de coaching die ervoor zorgt dat je niet terugvalt in je oude patroon. 

Als jij graag afscheid wilt nemen van je klachten dan nodig ik je uit om je aan te melden voor één van mijn programma’s. 

 

Scroll naar boven